PONUDA / Prodaja / stan / Vračar / ID 42792
Njegoševa, Kalenić pijaca
Vračar, Beograd
289.000 €
TipStan
Struktura 2.5 soban
Kvadratura 75 m2
Nameštenost Namešten
Spratnost 2 / 5
Grejanje EG
Stanje Renovirano
Dokumentacija Uknjižen
Terasa
Parking
Interfon
Internet
Telefon
Klima

Prelep, dvostrano orijentisan, svetao, komforan dvoiposoban stan (adaptibilan u trosoban) na veoma atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini Kalenić pijace.

Stan ima pravo korišćenja dva definisana parking mesta na samom ulazu u dvorišni deo koji koriste samo stanari zgrade. 

Stan je pažljivo projektovan za udoban i komforan život sa izuzetno funkcionalnim rasporedom prostorija i maksimalno iskorišćenim prostorom. Sastoji se od antrea, dnevne sobe, dve spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila i dve terase (prva sa prelepim pogledom orijentisana ka Njegoševoj i ulici Maksima Gorkog i druga orijentisana ka mirnom dvorištu), kao i pripadajuća velika ostava u podrumskom delu.

Kompletno renoviran 2008. godine. Unutrašnjost je urađena od izuzetno kvalitenih materijala. Nova spoljna stolarija drvo-aluminijum koja obezbeđuje odličnu zvučnu izolaciju, potpuno restaurirana unutrašnja stolarija, hoblovan parket, nove vodovodne, kanalizacione i električne instalacije, nova keramika i protočni bojler u kupatilu. Grejanje je na struju pomoću električnog kotla preko tučanih radijatora.

U cenu je uključena kuhinja rađena po meri sa pripadajućim ugradnim elementima i tehnikom.

Odlično očuvana, održavana zgrada kvalitetne gradnje sa prostranim ulazom, širokim hodnicima i stepeništem. Samo dva stana po spratu, ukupno jedanaest stanova u zgradi.

Atraktivna lokacija i kvalitetan stan opravdavaju investiciju kako za stanovanje ili poslovni prostor, tako i za rentiranje.

Uknjižen na 67m2, sa terasama ukupne površine 75m2.

Retko u ponudi. Preporuka. Vredi obići i pogledati.

Dobrodošli su i kreditni kupci.

Prikaz na mapi je informativnog karaktera i pokazuje približnu lokaciju.

Agencijska naknada iznosi 2% od ugovorene kupoprodajne cene.

 

 

POPUNITE FORMULAR I ZAKAŽITE GLEDANJE

Ukoliko ste zainteresovani za ovu nekretninu popunite formular a naši agenti će Vas kontaktirati putem telefona/email-a za potvrdu.

2024. © Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta i slika bez prethodnog odobrenja. Lagom Nekretnine.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.